Trendig inredning på nätet

Att handla konst och heminredning på nätet är bland det bästa jag vet. Inte nog med att man handlar från hemmets komfort, men man får även tillgång till de senaste produkterna till rimliga sjyssta priser. På senare tid har jag personligen hamnat en hel del på Ellos avdelning för heminredning. Där köpte jag tidigare tallrikar och skärbrädor till grymt låga priser.

ellosinredning

 

På senare tid har jag lyckats finna riktiga fynd här, och då de dessutom brukar erbjuda bra kampanjer & rabatter när man handlar med en erbjudandekod kan man lyckas skära ner ganska rejält på den totala kostnaden för heminredningen när man t.ex. ska dekorera köket eller vardagsrummet som jag gjort. Jag brukar vanligt få tag på en bra Ellos rabattkod via Kampanjjakt.se. Senaste månaden fick jag t.ex. 200 kr rabatt för varje köp som översteg 500 kr. Ett smart tips helt enkelt ifall man planerat att handla på nätet. Jag har flera gånger även hamnat på Blocket.se där man får tag på bra begagnade inredningsartiklar till bra priser. Skicka gärna in fler tips till mig eller lämna en kommentar ifall ni har egna förslag på vad som klassas som en sjysst deal inom heminredning =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>